Pages

28.9.09

Papa John's

Papa John's bana göre Türkiye'de en iyi Amerikan pizzası yapan pizzacı.Amerikan diyorum çünkü hamuru İtalyan pizzaları gibi ince değil.Gel gelelim 2 tanecik şubesi var.Öyle karnım acıktı hadi söyleyeyim olmuyor Dominos gibi.Biri Selamiçeşme'de biri de Viaport'ta.Bostancı ve Ataşehir'de de şubeleri açılacakmış yakında.Anadolu Yakası pizzaseverlerine şiddetle duyurulur.


Bende bugün bu güzelliğin Viaport şubesini ziyaret ettim.Midem bayram etti,sindirim sistemim ihya oldu.



Resimde gördüğünüz küçük boy Etobur.Seçimim etobur çünkü bende tam bir etoburum :) İçinde beef pepperoni,baharatlı İtalyan sucuk,özel kıyma ve dana jambon var.Ben bu kadar etle yetinmedim bir de ızgara tavuk eklettim.Tam veganların ağzına layık bir pizza oldu :P

Tek başıma yemek yerken müziklere ve televizyona dikkat etmesem de çalan müzikler çok hoş.Türkçe-yabancı karışık.Televizyonda da Eurosport açıktı tenis maçı izledim.

Gerek ambiyans,gerek hizmet,gerek yemek kalitesi olarak pizzaseverlerin kaçırmaması gereken bir yer.

5 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Papa John's u yazmışsın kız içimi mi okudun helal sana valla aynen katılıyorum canım

Aslı ERATAÇ dedi ki...

Papa John'sun Amerikadaki dist. arkadasimiz, ilk ondan duymustum burayi, bize de soylediginde Tr de acildigini hemen gittik esimle, ben yillarca italyada kaldigimdan burdaki pizzalarin cogunu begenmiyorum bir mezzaluna iyi yapar bir numnum bir de papa john:)

Abuk Kraker dedi ki...

Bence de Mezzaluna çok güzel yapıyor Aslı'cım,özellikle de biftekli harika.

reyhanirenkler moda dedi ki...

ımmm harika görünüyor gözüm gönlüm açıldı valllahi;))

Abuk Kraker dedi ki...

Tadı daha da güzel :)