Pages

10.10.10

Salad Station


Dışarıda salata yemek benim için her zaman sıkıntılı olmuştur.Çünkü içine yağ-sos koydurmam,peynir serptirmem,kruton koydurmam,iceberg dışında bir yeşilliği yemem vs. Tabi hal böyle olunca bunları garsona anlatmak hem beni hem de onu gerer.Çoğu zaman da istemediğim bir şekilde salata yemek zorunda kalırım.

Salad Station İstiklal Caddesi'nde önünden geçerken gördüğüm fakat denemediğim bir adresti.Sevgili Billur'un twitter'daki olumlu yorumlarını göz önünde bulundurarak artık bir diyet insanı olmam sebebiyle geçen hafta denedim.Sonuç: 10 puan!

Sistemi tam benim gibi kıl insanlar için.Herşeyini kendiniz seçiyorsunuz.Şefin önerilerini beğenirseniz onları da yiyebiliyorsunuz.Önce yaklaşık 10 çeşit yeşillik arasından yeşilliğinizi seçip sonra üzerine mısır,domates,salatalık,meyve gibi şeyleri koydurup sosunuzu seçiyorsunuz.Bu hali çok sade gelirse ızgara tavuk,somon gibi sıcaklar da ekletebiliyorsunuz.Ve kendi salatanızı yaratıyorsunuz.Valla ben bu fikre de uygun fiyatlara da Salad Station'a da bayıldım.Tek eksisi plastik çatal kaşık kullanmaları.Onlar da nazar boncuğu olsun.

3 yorum:

Seni Keşfettim dedi ki...

Merhaba
hediyeni göndereceğim fakat yurtiçi kargo tarafından telefon numarası isteniyor.Rica etsem telefonunu verirmisin

Seni Keşfettim dedi ki...

hediyenizi gönderdim iki gün önce yurtiçi kargo şubesinden takip edebilirsin..

The Lizard Queen dedi ki...

ben de bayiliyorum. inanilmaz lezzetli.

http://the-lizard-queen.blogspot.com/