Pages

31.8.09

Serdar Ortaç'ı sevmek...


Bayağı olmuş yazmayalı.Ev taşıdım,temizledim,yerleştirdim okula hazırlık yaptım o yüzden biraz meşguldüm.Bundan sonra blogumla daha çok ilgileneceğimin sözünü verir saygılar sunarım efendim.


Bugünkü konumuz beste fabrikası Serdar Ortaç.Türkiye'de Serdar Ortaçsever olmak zordur.Eğer seviyorsanız karşınızdaki hemen Ahmet Ertegün oluverir size onun müzik yapmadığından dem vurur.Müzikle profesyonel olarak ilgilenmeyen insanların müziğe biraz da eğlence olarak bakması taraftarıyım.Bu kadar kuralcı katı olmanın lüzumu yok dimi ama?


Ben Serdar Ortaç'ı çok sevenlerdenim.Evet bazı şarkı sözleri hatta çoğu şarkıları çok anlamsız.Ama sahnesi bu adam kadar iyi olan bu adam kadar eğlendiren başka popçu da yok Türkiye'de kusura bakmayın.bkz.22 Mayıs 2009 Bahçeşehir Üniversitesi Springfest.10 bin kişi!Serdar salladı geçti Bahçeşehir'i!


Bu yaz Arena konseri Açıkhava konseri hepsi muhteşemdi.2008'de Bodrum Bianca konseri... Benim en çok etkinlik yatırımı yaptığım sanatçı ve sonuna kadar hakediyor.Bestelerinin ne kadar iyi olduğunu o senenin hit şarkılarından anlayabiliriz.2009 için bkz Ajda Pekkan Resim.


Hepimiz MFÖ,Sezen Aksu gibi büyük üstadlar dinleyip zevk alıyoruz bunlar başka ama başka sanatçılara bu kadar da önyargılı olmamamız gerektiğini düşünüyorum ben.Serdar'a bir kez şans verin.Pişman olmayacaksınız.Tabi eğer eğlenmek istiyorsanız...

1 yorum:

dolly dedi ki...

blogunu yeni keşfettim, serdarsever olarak katılıyorum :D bu arada ben de 155im ne tesadüf :)