Pages

7.8.09

Alkışlar Limango İçin


Bundan yaklaşık 2 hafta önce Limango'dan DESA marka bir çanta sipariş etmiştim.Geçen cumartesi sabahı elime ulaştı.Kullanmak için taktım ufak da bir çanta öyle fazlaca eşya koyup ağırlık oluşturulacak cinsten değil.Daha evden çıkmadan omuz askısı kırıldı.Kırılan askı da plastik değil demir aksam!


Üşengençlik yapmadım.İade formunu doldurdum.Geldiği günün akşamında Limango Depo'ya geri gönderdim içinde bir not ekleyerek.Notta "iade istemiyorum ürünün onarımını ya da değişimini istiyorum" yazıyordu.Mail yoluyla da depoya gönderdiğimi ve notta yazdıklarımı bir kez daha ilettim.Dün sabah ürünün iadesinin gerçekleştiğini ve miktarın kartıma yüklendiğine dair bir mesaj aldım.Kartımı kontrol ettim 7,90 TL kargo ücreti hariç ürünün tüm bedeli yatırılmıştı.Üzüldüm açıkçası.Çünkü çok beğenerek almıştım çantayı.Ama ellerinde yok herhalde diye düşündüm.


Bugün kargoyla Limango'dan bir paket geldi.Evde de bulamamışlar beni kağıt bırakmışlar gidip almam için.Nasılsa iade gerçekleşti herhalde faturayı yolladılar diye önemsemedim az önce mesai bitimine gidip aldım kargomu.Ve açınca inanmadım.Çantamın omuz askısını değiştirerek yolladığım şekilde geri göndermişlerdi! Diğer askıları gibi dikdörtgen model değil yuvarlak idi ama o sevinçte ona çok takılmadım bile.


İnternetten onlarca kez alışveriş yaptım ama müşteri memnuniyetine ilk kez bu kadar önem veren bir firma gördüm.Yalnızca 7,90 TL kargo bedeli karşılığında bana çanta satmış oldular.Meblağ 20-30 TL olsa tamam diyeceğim ama 100 küsür TL olunca hakikaten şapka çıkarmak gerekiyor.


Tebrikler Limango!

2 yorum:

serrose dedi ki...

vay be supermis hakikaten bravo limango
yanlislik olmus olmasin :)

Abuk Kraker dedi ki...

Bende öyle düşündüm ama sanırım yok serrose,olsa ışık hızıyla çekerlerdi parayı :)